AstraZeneca wanted to change to an open office structure to promote cooperation. At the same time, the individuality of every employee was to be given enough space. It was clear what we had to do: With workshops on the new office design the employees were involved in the project right from the start. Layout, colors, surfaces – the desired solution was developed jointly with the creative studio team. Always with the aim of satisfying both individual and collective needs.

The result? A workplace that uses its open office structure to promote creativity and collaboration, with separate areas provided to facilitate confidentiality and  concentrated work.

Client: AstraZeneca GmbH   Services: Workplace Consultancy, Interior Design, Project Management   Team: Nora Schöffmann, Veronika Stejskal   Size: 750 sqm   Timeframe: 03/2016 – 08/2016